Cum arată cel mai nou Concept Store al Mega Image

Autor: Mădălina Panaete 05.11.2015

Retailerul belgian Mega Image a deschis săptămâna trecută magazinul de la parterul clădirii de birouri Bucharest One dezvoltată de compania Globalworth, fondată şi condusă de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas. 

Acesta este magazinul cu numărul 442 al reţelei de supermarketuri.  Mega Image Barbu Văcărescu, cel de-al treilea concept store din cadrul reţelei, este situat pe strada Barbu Văcărescu, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 1.600 m2 şi o parcare cu o capacitate de 35 de locuri. Noul magazin intră astfel în top 3 magazine Mega Image după suprafaţa de vânzare. De regulă, Concept store-urile belgienilor au circa 2.000 mp, cele mai mari ale lanţului şi cu cel mai amplu portofoliu.

Acesta este un Concept Store în care retailerul are un concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care le va oferi consumatorilor o gamă extinsă de produse alimentare şi  nonalimentare pentru un stil de viaţă echilibrat, sănătos şi cât mai natural.

Printre produsele care se regăsesc în magazine sunt şi cele din carne, fructe, dulciuri, vinuri, condimente etc.

Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, merge astfel într-o zonă de birouri cu câteva mii de corporatişti. Zona Barbu Văcărescu - calea Floreasca este alături de Pipera polul birourilor din Bucureşti. Mega Image este al treilea retailer internaţional de profil care merge în zonă, după Carrefour la parterul clădirii de birouri Green Court şi Billa în cadrul mallului Promenada. Clădirea Bucharest One, dezvoltată de Globalworth, are drept chiriaşi companii precum Vodafone şi Huawei, în zonă auînsă sediul multe alte multinaţionale precum Carrefour, Oracle sau L’Oreal.