​Negriţoiu, ASF: Iesirea din piata a asigurătorilor cu probleme dă un nou suflu jucătorilor celor care isi fac treaba cum trebuie

Autor: Anelis Baciu 12.11.2015

Retragerea din piaţă a asiguratorilor cu probleme financiare nu inseamna restrangerea pietei, dimpotriva inseamna un nou suflu pentru jucatorii care îsi fac treaba cum trebuie, a declarat Mişu Negriţoiu, presedintele ASF în cadrul unei conferinţe pe tema asigurărilor organizată la Iaşi de ZF în parteneriat cu Omniasig.

Iesirea din piata a asigurătorilor cu probleme dă un nou suflu jucătorilor celor care isi fac treaba cum trebuie. Retragerea societatilor in dificultate nu inseamna o scadere a subscrierilor, dimpotriva. Crestrea vine din normalitate”, a spus Negritoiu.

Ce a mai declarat presedintele ASF:

-​Nu mai e loc de ocolit regulile in piata de asigurari. Cine face business sanatos, ofera produse de calitate clientilor şi plateste daunele sta in business cine nu, nu.

-Oamneii trebuie sa primeasca ce au contractat, nu e loc de negociere.

-Cirul continua in jurul mai da-mi si mai dau..negociere...negociaza nivelul de capital,,il ai sau nu il ai

-Brokerii nu isi mai pot face treaba cu o jumatate de masura. Sunt oameni care pot avea o meserie in asigurari fara sa aiba o societate de brokeraj. Totuşi incepe sa se reaseze lucrurile si in piata de brokeraj.

-Ne vom uitam anul viitor si la celelalte canale, trebuie puse lucrurile in normalitate