Leroy Merlin deschide primul magazin în Sibiu

Autor: Bogdan Alecu 27.11.2015

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 4 decembrie în Sibiu cel de-al optulea magazin din România. Noul magazin este dispus pe o suprafaţă de peste 11.000 mp, este situat în incinta Shopping City Sibiu alături de Carrefour şi Auchan. Magazinul are o echipă de aproximativ 100 de angajaţi.

”Deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016. Trebuie să precizez, însă, că  Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării reţelei de magazine din România, ci este mai ales un oraş-reper pentru piaţa românească datorită reputaţiei excelente pe care sibienii şi-au creat-o participând activ la renovarea oraşului, la restaurarea clădirilor vechi şi a propriilor locuinţe. Când admirăm Sibiul de azi, de fapt admirăm spiritul locuitorilor săi”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

în prezent, în România, funcţionează 7 magazine Leroy Merlin (două magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Braşov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186,  şi un magazin pe şoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov).