ProMotor: Modele Dacia de după 2005 care nu au mai prins linia de producţie

Autor: ProMotor 29.11.2015

Pe lângă modelele consacrate pe care le cunosc toţi şoferii, în istoria Dacia au mai existat şi alte versiuni de maşini care însă nu au depăşit faza de concept. Modelele alese de noi au fost scoase după anul 2005, şi chiar dacă ele nu au fost dezvoltate la scară largă, unele dintre ele au stat la baza dezvoltării altor modele. 

Dacia Logan Steppe este conceptul care a prefigurat breakul de serie Logan MCV. Deşi foarte convingător, Logan Steppe rămâne deocamdată doar la stadiul de concept, nici o informaţie despre o posibilă producţie în serie a acestuia nefiind vehiculată.  

Dacia Grand Sandero Hybrid Utility Vehicle a fost un proiect finanţat de către Consiliul Naţional al Cercetării ştiinţifice şi a beneficiat de donaţii de componente auto şi echipamente din partea Automobile Dacia Group Renault. Dacia Grand Sandero urma să fie echipată cu un sistem de propulsie hibrid original, conceput şi realizat în cadrul laboratorului Sisteme Alternative de Propulsie pentru Automobile - Energii Alternative şi Regenerabile.

 

Vedeţi AICI galeria FOTO