KMG International a finalizat azi transferul a 51% din Dyneff Franţa către chinezii de la CEFC

Autor: Carol Dan 17.12.2015

KMG International a transferat astăzi participaţia de 51% din distribuitorul francez de carburanţi Dyneff către compania chineză CEFC China Energy Company Limited. KMG International va continua să deţină 49% din Dyneff.

“Obiectivul KMGI şi CEFC este ca Dyneff să devină o platformă de dezvoltare în Vestul Europei, beneficiind atât de accesul sporit la surse de aprovizionare, cât şi de  sprijinul financiar necesar continuării şi extinderii activităţilor şi operaţiunilor din sectorul energetic”, potrivit unui comunicat al KMG International.

Dyneff şi-a îmbogăţit aria de activitate, de la distribuţia de carburanţi la cea de furnizare a gazelor naturaele, după ce în luna iulie a acestui an a obţinut autorizaţia necesară pentru acest business. Dyneff livrează în fiecare an aproximativ 2,5 milioane metri cubi de produse petroliere printr-o reţea de 100 de benzinării sub brandul Dyneff şi Rompetrol în Franţa şi nordul Spaniei, 14 agenţii comerciale si o capacitate de stocare totală de aproximativ 380.000 metri cubi.