Le Manoir a investit 350.000 de euro într-o ciocolaterie şi un restaurant de sushi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 26.12.2015

Le Manoir, companie activă pe piaţa vinurilor şi a gastronomiei premium din România, încheie anul 2015 cu un portofoliu extins cu o ciocolaterie Michel Cluizel şi un restaurant de sushi take away SushiRoom, ambele deschise în Bucureşti, pe Strada Episcopiei nr. 2-4.

Petite Manufacture Cluizel din Bucureşti devine astfel primul magazin Michel Cluizel în franciză din lume, ciocolateriile din Paris Neuilly-sur-Seine şi New York fiind deţinute de compania-mamă.

Ciocolateria din Bucureşti a necesitat o investiţie de 200.000 de euro, iar grupul Le Manoir vrea ca în 2016 să deschidă cel puţin încă un magazin Michel Cluizel în Bucureşti. Pe lângă magazinul de ciocolată, Le Manoir a deschis anul acesta în Bucureşti şi primul restaurant cu take away SushiRoom, care a necesitat o investiţie de 150.000 de euro.

Planul de afaceri al companiei prevede deschiderea altor şase restaurante de acest tip în mai multe zone ale Capitalei, precum Floreasca, Dorobanţi, Pipera şi Cotroceni. Următorul magazin ar urma să fie inaugurat în primăvara anului viitor.