Proiectul de birouri City Business Centre din Timişoara a ajuns la un grad de ocupare de 95%

Autor: Andrei Mazurchievici 19.01.2016

Dezvoltatorul New Europe Property Investment (NEPI) se aşteaptă să închirieze în totalitate, în acest an, proiectul de cinci clădiri City Business Centre din Timişoara, care în prezent are un grad de ocupare de 95%. Anul trecut, NEPI a închiriat 10.500 de metri pătraţi în clădirile din cadrul centrului de afaceri.

Odată cu darea în folosinţă a clădirii E, în a doua parte a anului trecut, suprafaţa închiriabilă a City Business Centre a crescut la 47.141 de metri pătraţi. Numărul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în prezent în centrul de afaceri de clasă A a depăşit în acest moment 5.000 de angajaţi. 

„În 2016 aşteptăm concretizarea planurilor unor chiriaşi care vor avea ca rezultat expansiunea acestora şi atingerea unui grad de ocupare a celor cinci clădiri până la aproximativ 100%“, a declarat Lori Collin, office executive în cadrul NEPI pentru City Business Centre.

Printre noii chiriaşi ai proiectului se numără Bosch, Hella, Ernst & Young sau Banca Transilvania.  City Business Centre Timişoara este situat în zona centrală a oraşului şi include cinci corpuri cu o suprafaţă de 47.141 mp închiriabili.