TotalSoft: 40% din afaceri au venit din proiecte externe în 2015

Autor: Ioana Nita 21.01.2016

Furnizorul local de soluţii software de business TotalSoft şi-a majorat anul trecut veniturile obţinute de pe plan internaţional cu 23%, acestea ajungând să genereze circa 40% din cifra de afaceri a companiei. Anul trecut, TotalSoft a obţinut venituri totale de 24 milioane de euro.

„2015 a fost cel mai bun an (pe plan extern – n.red.) pentru că am semnat câteva contracte mari care presupun furnizarea soluţiilor TotalSoft la nivel global“, a declarat pentru ZF Liviu Drăgan, CEO şi fondator al TotalSoft.

Compania a semnat anul trecut contracte cu doi mari jucători internaţionali din domeniul financiar şi auto - Deutsche Leasing şi Volvo, pentru implementarea unor soluţii software pentru administrarea businessului în toate ţările în care activează cei doi giganţi.

Aceasta este o performanţă pentru o companie locală, având în vedere că TotalSoft vinde produse software dez­vol­tate sub propriul brand şi nu soluţii software în regim out­sour­cing (soluţii dezvoltate la cererea clienţilor şi personalizate pen­tru nevoile lor care devin proprietatea acestora).