Xerox va recruta 40 de persoane pentru centrul din Oradea

Autor: Oana Stupinean 22.01.2016

Xerox România, subsidiara celui mai mare producător de copiatoare din lume, va recruta 40 de specialişti până la finalul acestui an pentru centrul de servicii din Oradea. Numărul de angajaţi ai centrului din Oradea a crescut de la 35 la începutul anului 2015, la peste 110 angajaţi, în prezent.

„Datorită relocării centrului din Oradea, compania va putea să ofere un spaţiu de lucru optim unui număr tot mai mare de angajaţi şi va putea lua în calcul extinderi ulterioare, toate acestea pentru a răspunde cerinţelor clienţilor”, a spus Robert van Diem, vicepreşedinte pentru divizia de servicii pentru clienţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Pe lângă cunoştinţele de limbi străine, candidaţii care concurează pentru posturile libere trebuie să aibă abilităţi de vânzare şi negociere. Compania deţine două centre în Bucureşti, două în Iaşi, unul în Oradea şi unul în Bacău, cu un număr total de peste 2.300 de angajaţi. 

Xerox este, în prezent, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel local pe segmentul serviciilor de management al documentelor şi al proceselor de business şi oferă companiilor şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire.