Black a murit la vârsta de 53 de ani; artistul ar fi trebuit să concerteze în acest an la Bucureşti

Autor: Madalina Cerban 27.01.2016

Cântăreţul britanic Black, al cărui show programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat după ce artistul a fost implicat într-un grav accident de maşină, a decedat, marţi, la vârsta de 53 de ani, potrivit independent.co.uk.

Decesul lui Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă era Black, a fost anunţat, marţi, pe pagina de Facebook a artistului.

Black a fost implicat într-un accident de maşină, pe 11 ianuarie, în Irlanda. După accident, Black a fost plasat de medici în comă indusă, starea sa fiind critică, fapt pentru care show-ul său, programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat, după cum au informat, pe 12 ianuarie, organizatorii concertului său din România, German Quality Entertainment.

Pe 22 ianuarie, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, după cum au anunţat reprezentanţii cântăreţului, citaţi de presa internaţională.

Cunoscut pentru piesa "Wonderful Life", care a dominat topurile din Franţa, Germania şi Austria în 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a născut în Liverpool, pe 26 mai 1962. El şi-a început activitatea muzicală în 1981, lansând 14 albume de studio şi mai multe materiale live în peste trei decenii de activitate, dar a publicat şi două colecţii de poezii, "I Am Not The Same Person" şi "Walk the Dottet Line".

Noul album, "Blind Faith", a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa.