Medicover a relocat clinica din Ploieşti şi pariază pe servicii medicale pentru angajaţii care lucrează pe platforme marine

Autor: Corina Mirea 28.01.2016
Suedezii de la Medicover, unii dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private din România, au relocat clinica pe care o deţineau de mai mulţi ani în Plo­ieşti, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii companiei. Aceştia nu au precizat însă care a fost investiţia pe care a presupus-o această relocare, dacă spaţiul este cumpărat sau închiriat şi nici ce suprafaţă are noul sediu.
 
„Evenimentul de inaugurare a noii clinici are loc săptămâna viitoare, când vor fi comunicate mai multe detalii”, au spus pentru ZF reprezentanţii Medicover.
 
Clinica şi-a început activitatea încă de la începutul acestei luni, după ce în decembrie a fost fina­lizat procesul de mutare. Fostul sediul al clinicii Medicover era situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 47A, iar acum se află într-un alt spaţiu din oraş, pe strada Mihai Eminescu nr. 7-9, unde, conform infor­ma­ţiilor din piaţă, oferă mai multe specializări decât înainte.