FAN Courier: A fost cel mai aglomerat început de an

Autor: Mădălina Dediu Panaete 03.02.2016

Adrian Mihai, unul dintre fondatorii companiei de curierat FAN Courier, spune că începutul de an a fost unul efervescent pentru industria de curierat, volumele fiind mai mari faţă de ce erau obişnuiţi curierii în luna ianuarie.

„De obicei, pentru noi lunile ianuarie şi fe­bruarie erau perioade în care ne reveneam după nebunia din decembrie (...). Nu a mai fost niciun început de an atât de aglo­merat pentru livrări. În ianuarie programam con­cedii sau recuperări. Anul asta, a trebuit să schim­băm concediile şi să le programăm pentru altă pe­rioadă“, a declarat Adrian Mihai, care con­duce un business de circa 400 mil. lei anul trecut (circa 88,7 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

 Afacerea pusă pe picioare de trei antreprenori în urmă cu 17 ani ar putea încheia şi anul acesta pe creştere, Adrian Mihai estimând anterior pentru 2016 un avans de 10-15%. Cu această creştere, compania deţinută de Adrian Mihai, Neculai Mihai şi Felix Pătrăşcanu  s-ar putea apropia de 100 de milioane de euro, fiind primul jucător din industrie care ar putea atinge acest rezultat.