Zece idei de cadouri ideale de Valentine’s Day pentru ea şi el

Autor: Bianca Dorobanţu 13.02.2016

Există multe legende care spun istoria Sfântului Valentin în diferite moduri, însă un lucru este cert: toate se rezumă la sărbătorirea iubirii. Această sărbătoare a fost împrumutată de la americani şi este ziua în care îndrăgostiţii îşi celebrează dragostea. Pentru că  Valentine’s Day se apropie, iar alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită poate fi o adevărată provocare, noi vă propunem zece sugestii de cadouri ideale, pentru ea şi pentru el.

Pentru el:

1. Un ceas-întotdeauna conferă o notă de eleganţă şi completează ţinuta oricărui bărbat, mai ales în cazul unei cine romantice cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

2. Un stick de memorie-soluţia utilă pentru stocarea datelor pe termen lung, poate fi transportat cu uşurinţă oriunde şi oricând, chiar şi într-un portofel.

3. O cravată-accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat, mai ales de la ţinutele elegante.

4. O sticlă de whiskey sau de vin roşu-alături de două pahare garantează o seară de neuitat împreună.

5. Un portofel din piele-elegant şi util, Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a-i oferi celui drag un nou portofel în care să îşi ce are mai de preţ.

 

Pentru ea:

1. O zi la spa-o surpriză plăcută şi relaxantă care va fi apreciată cu siguranţă.

2. O pernă în formă de inimă sau pe care să fie inscripţionat un mesaj de dragoste-potrivită pentru femeile mai romantice, care le va face serile şi dimineţile mai frumoase.

3. Un aranjament floral-alături de un mesaj special cu siguranţă va aduce zâmbetul pe chipul ei.

4. O bijuterie-o pereche de cercei, o un inel sau o brăţară vor completa orice ţinută dacă sunt asortate adecvat.

5. Un parfum-cu alegerea unui parfum nu se poate da greş, însă totul depinde de ce miresme şi arome preferă fiecare, fiind vorba despre cât de bine îşi cunoaşte partenerul persoana iubită.