Pariu pe mâncarea raw vegană: reţeaua Rawyal a ajuns la patru unităţi

Autor: Mădălina Panaete 18.02.2016
Rawyal Brunch & Cakes, un concept de restaurante cu mân­care raw, a ajuns la patru unităţi în oraşele Bucureşti şi Ploieşti, dintre care una în franciză.
 
Brandul a luat naştere în 2014, iar anul trecut a fost lansat sistemul de francize. Restau­rantele deja exis­tente sunt deschise în mallurile AFI Palace Cotroceni, AFI Ploieşti şi Bucureşti Mall şi într-un spaţiu stradal din centrul Bucureştiului.
 
În 2014, primul an de funcţio­nare, Rawyal a avut o cifră de afaceri de aproape 48.000 de euro. Acum, compania Press Centralis Solu­tions, cea care deţine concep­tul, vrea să se extindă în sistem de franciză şi caută parteneri în Bucureşti, Piteşti, Ploieşti şi Braşov.