Tudor Chirilă îl atacă pe Iohannis după comentariile de pe Facebook

Autor: Gândul 18.02.2016
Românii au postat numeroase comentarii critice pe pagina de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a declarat că Fiscul a acţionat „heirupist” şi „nepotrivit” în cazul evacuărilor de la trustul Intact. Iohannis a pierdut 3.000 de fani în numai 3 ore pe pagina sa de socializare. Unul dintre contestatarii săi este cântăreţul Tudor Chirilă.
 
”Presedintele Klaus Iohannis consideră că recuperarea unui prejudiciu prin punerea în aplicare a unei SENTINŢE JUDECĂTOREŞTI DEFINITIVE e o "banală chestiune administrativă".

Preşedintele Iohannis consideră că atunci când trebuie recuperaţi (de mai bine de un an) banii statului, acţiunea ANAF (recuperatorul) este pripită. Când ANAF - care nu a fost în stare să recupereze zecile de milioane de euro devalizaţi în diversele dosare de corupţie - face un pas în acastă direcţie, Preşedintele României afirmă că libertatea de exprimare riscă să fie "suprimată" de o "banală chestiune adiministrativă".

Trebuie să fii prost sau angajat Antena 3 încât să nu recunoşti/realizezi că ANAF a procedat absolut legal în chestiunea recuperării, la fel cum trebuie să fii din nou prost încât să nu observi că libertatea de exprimare nu are nicio legătură cu recuperarea unui prejudiciu şi nici licenţa de emisie cu sediul.

Între paranteze, mă aştept ca după acest comentariu păpuşile de la televizor să-mi sară la beregată (drogat, beţiv, ipocrit, impostor etc.) semn că libertatea de exprimare e mai vie ca oricând.

Citiţi restul comentariului pe Gandul.info