Mega Image ocupă o treime din suprafaţa de birouri dezvoltată în interiorul mallului Plaza Romania

Autor: Cristina Roşca 22.02.2016

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România cu peste 470 de unităţi sub mai multe formate, îşi mută birourile în cadrul Plaza România, centru comercial care a reamenajat pentru a cuprinde şi o zonă de birouri. Ziarul Financiar a anunţat această mutare încă din decembrie însă niciuna dintre cele două părţi nu a confirmat încheierea contractului.

Circa 10.500 de metri pătraţi din suprafaţa mallului Plaza din Capitală, controlat de grupul Anchor, au fost transformaţi în spaţii pentru birouri, iar Mega Imaga a închiriat o treime din total, respectiv 3.360 de metri pătraţi. Necesitatea unui spaţiu mai încăpător pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activităţii companiei din ultimul an, spun reprezentanţii companiei. Noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.
„Mutarea sediului Mega Image într-un spaţiu mai încăpător şi în general mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr efectiv de magazine, iar una dintre priorităţile noastre este să oferim condiţii de lucru moderne pentru toţi colegii noştri, inclusiv cei care îşi desfăşoară activitatea în sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România. Mutarea va avea loc în iulie 2016.
În acest moment, sediul central al Mega Image se află pe Strada Siret, nr. 95, spaţiu ocupat din anul 2006. Numărul efectiv al angajaţilor Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajaţi ai companiei, restul desfăşurându-şi activitatea în magazine şi depozit.