EBS caută oameni în Ungaria, Polonia şi Slovacia ca să ajungă 1.000 de angajaţi în România

Autor: Laurentiu Cotu 29.02.2016
Furnizorul de servicii şi soluţii soft­ware EBS România, parte a grupului japonez NTT (Nippon Tel­egraph and Telephone Corporation), esti­mează că va ajunge în acest an la 1.000 de angajaţi în centrele din Bucu­reşti, Sibiu, Braşov, Iaşi şi Timişoara, în creştere cu 25% faţă de anul trecut.
 
Compania are disponibile în prezent aproximativ 120 de joburi de la arhitecţi software, manageri de proiecte infor­matice, ingineri embedded, până la testeri şi specialişti în resurse umane.
 
„Echipa EBS dispunea la finele anului trecut de un număr de 800 de oa­meni, iar conform prognozelor noastre, anul acesta vom ajunge la 1.000 de angajaţi. Am cons­truit echipe de re­cru­tare în toate filialele noastre din ţară, însă am extins recrutarea şi în Ungaria, Polonia, Slovacia, graniţele ţării nemaireprezentând o barieră în identificarea specialiştilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz, CEO al EBS România. Şeful EBS spune că au fost demarate deja primele proiecte în care sunt implicaţi oameni din Polonia, Slovacia sau Ungaria.