Au creat un brand de sucuri naturale şi încearcă să ajungă pe rafturile hipermarketurilor din ţară

Autor: Mihaela Pascari 07.03.2016
Soţii Marius şi Criana Măcărescu s-au decis să pună bazele propriei afaceri în urmă cu trei ani, după o călătorie în Franţa, şi au pornit fabrica de sucuri naturale Premium Fruct în Câmpulung, un business de la care aşteaptă anul acesta vânzări de 100.000 de euro.
 
Sucurile cu brandul Profructta, au ajuns în hiper­mar­keturile Cora, dar şi în patiseriile Paul, în res­tau­rantul DaDa, în farmacii sau săli de fitness, dar şi în ca­fenele sau cluburi. „Înfiin­ţarea firmei a fost un proces înde­lungat şi a plecat dintr-o excursie în sudul Franţei, într-un hotel unde am fost serviţi cu sucuri naturale şi dul­ceţuri am­balate în sticlă. A prins contur şi din dorinţa noas­tră de a ne întoarce în locul în care ne-am născut şi am crescut“, spune Marius Măcărescu, fondatorul firmei Pre­mium Fruct (firma care adminis­trează brand-ul Profructta).