Au creat un brand de sucuri naturale şi încearcă să ajungă pe rafturile hipermarketurilor din ţară
Autor:
Mihaela Pascari
07.03.2016
Soţii Marius şi Criana Măcărescu s-au decis să pună bazele propriei afaceri în urmă cu trei ani, după o călătorie în Franţa, şi au pornit fabrica de sucuri naturale Premium Fruct în Câmpulung, un business de la care aşteaptă anul acesta vânzări de 100.000 de euro.
Sucurile cu brandul Profructta, au ajuns în hipermarketurile Cora, dar şi în patiseriile Paul, în restaurantul DaDa, în farmacii sau săli de fitness, dar şi în cafenele sau cluburi. „Înfiinţarea firmei a fost un proces îndelungat şi a plecat dintr-o excursie în sudul Franţei, într-un hotel unde am fost serviţi cu sucuri naturale şi dulceţuri ambalate în sticlă. A prins contur şi din dorinţa noastră de a ne întoarce în locul în care ne-am născut şi am crescut“, spune Marius Măcărescu, fondatorul firmei Premium Fruct (firma care administrează brand-ul Profructta).