Soţia omului de afaceri Gabriel Comănescu mută magazinul Marina Yachting din Mega Mall în Promenada

Autor: Corina Mirea 07.03.2016
„Zona de birouri Floreasca ne oferă o bază semnificativă de consumatori de pe segmentul middle şi top management din zona corporate.“
 
Gina Comănescu, soţia omului de afaceri Gabriel Comănescu, care controlează Grup Servicii Petroliere (GSP), a adus brandul de modă premium Marina Yachting pe piaţa locală în primăvara anului trecut, pe care l-a „plasat“ în trei magazine. Acum, antreprenoarea este în proces de mutare a magazinului deschis în Bucureşti în centrul comercial Mega Mall ca primul punct de vânzare dedicat exclusiv produselor Marina Yachting. Noua destinaţie va fi mallul Promenada al sud-africanilor de la NEPI, unde brandul ar trebui să îşi întâmpine primii clienţi de la 15 martie. Mega Mall se află tot în portofoliul celor de la NEPI. 
 
„Parte din strategia noastră din 2016 este mutarea magazinului din Bucureşti din Mega Mall în Promenada. Vom finaliza mutarea şi vom deschide magazinul din Promenada la 15 martie. Ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii Marina Yachting, printre care se numără şi middle şi top managementul corporate. Zona de birouri Floreasca ne oferă o bază semnificativă de consumatori care se pliază pe acest profil“, a spus pentru ZF Gina Comănescu.