Soluţiile TotalSoft, utilizate de Therme Bucureşti - cel mai mare complex de wellness din Europa

Autor: Ioana Nita 03.03.2016

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de software de pe piaţa locală, cu afaceri anuale de peste 20 milioane de euro, a implementat soluţiile software de business pentru gestionarea activităţii financiar-contabile şi de resurse umane în cadrul Therme Bucureşti, cel mai mare complex de wellness bazat pe ape termale din Europa. Proiectul a fost semnat în luna august a anului trecut şi a presupus achiziţia şi implementarea soluţiilor Charisma ERP şi Charisma HCM.

Implementarea soluţiilor Charisma a durat trei luni, TotalSoft integrând soluţia de gestiune financiar-contabilă (Charisma ERP) cu două sisteme operaţionale internaţionale de la care preia în mod automat datele privind vânzarea biletelor şi consumul din restaurante pentru a aloca costurile pe centre de cost şi a gestiona stocurile din punct de vedere cantitativ şi valoric.

Valoarea proiectului nu a fost făcută publică, reprezentanţii Therme menţionând doar că implementarea soluţiilor TotalSoft au avut o pondere semnificativă în bugetul alocat pentru investiţiile IT.

Investiţia totală în construcţia şi deschiderea complexului s-a ridicat la peste 50 milioane de euro, grupului austriac A-Heat care deţine Therme Bucureşti urmând să mai aloce în prima parte a acestui an fonduri de circa 6 milioane de euro pentru extinderea centrului.