Doi antreprenori care au lucrat pentru Piritex vor 15 mil. lei în 2016 din mobila la comandă

Autor: Corina Mirea 03.03.2016

Mihai Toma şi Florin Gheorghe, cu istoric pe poziţii de management în cadrul Piritex, care activa în comerţul de parchet, pardoseli, mochete şi covoare, ţintesc o cifră de afaceri de 15 milioane de lei anul acesta din mobila făcută la comandă în special pentru clienţii corporate din retail, office şi HoReCa.

„Anul 2016 a debutat, în zona exporturilor, cu implementarea unui amplu proiect de amenajare în Europa Occidentală. Experienţa din anii anteriori cu clienţi din Franţa, Belgia, Elveţia şi Olanda ne-a demonstrat că există o cerere în special pe proiecte la cheie, motiv pentru care ne aşteptăm la o creştere de cel puţin 20%-25% anul acesta, până la circa 15 milioane de lei“, spus pentru ZF Mihai Toma. Înainte de a porni businessul Theta el a lucrat în cadrul Piritex, iniţial ca director de vânzări al grupului şi apoi ca director al fabricii de mobilă Fortismob. Florin Gheorghe a fost director comercial al Piritex.

În prezent, Theta (controlată de compania Inter­medio General Grup) deţine o fabrică de mobilă de 3.000 de metri pătraţi în comuna Blejoi din Prahova, unde lucrează 75 de angajaţi, dar şi un magazin propriu (Pixello), care anul trecut a avut vânzări de peste un milion de lei.