Suedezii de la Inter Ikea au mandatat CBRE pentru a închiria birourile de peste 50 mil. euro de la Timpuri Noi

Autor: Bogdan Alecu 03.03.2016

Vastint România, divizia locală a grupului suedez Inter Ikea pe piaţa locală şi CBRE vor colabora pentru închirierea primelor două clădiri ale ansamblului imobiliar mixt Timpuri Noi Square, unul dintre cele mai mari din centrul Bucureştiului, cu un total planificat de până la 100.000 mp de spaţii de birouri şi comerciale, precum şi 50.000 mp de spaţii rezidenţiale.

CBRE a fost desemnat de către Vastint România agent exclusiv al primelor două clădiri de birouri clasă A cu zone comerciale la parter, atingând până la 33.000 mp de suprafaţă închiriabilă, cu peste 600 de locuri de parcare. Lucrările de construcţie la cele două clădiri avansează rapid, punerea în funcţiune fiind planificată pentru începutul anului viitor.

„Suntem încrezători că această colaborare va fi benefică tuturor părţilor implicate, dar mai ales companiilor ce vor alege Timpuri Noi Square ca sediu. în toate proiectele noastre acordăm o importantă deosebită eficientizării costurilor chiriaşilor noştri, specificaţiilor tehnice, cât şi zonelor verzi sau de recreere“, afirmă Antoniu Panait, Director General, Vastint România.

 Lucrările la proiectul Timpuri Noi Square se desfăşoară într-un ritm susţinut, ajungând deja la nivelul “plaza”, o zonă de socializare şi recreere cu o varietate de facilităţi la îndemână.