VIDEO ZF Live. Erika Cioată, director de marketing: Clinicile Dent Estet au încheiat 2015 cu afaceri de 5 milioane de euro

Autor: Roxana Pricop 10.03.2016

Reţeaua de clinici stomato­lo­gice Dent Estet a încheiat anul trecut cu afaceri de 5 milioane euro, la o rată de profit de circa 10%, în condiţiile în care com­pania a avut o creştere anuală de 15-20% în ultimii 17 ani, a spus la ZF Live Erika Cioată, director de marketing şi asociat la Dent Estet.

„Dezvoltarea reţelei s-a făcut doar organic, fără credite bancare, bazându-ne doar pe profitul reinvestit. În ultimii ani au fost  oferte de cumpărare de la fonduri de investiţii, care au văzut potenţialul companiei. Am crescut cu 15-20% în fiecare an. Pentru ei ar fi fost un business medical la cheie“, a spus Erika Cioată, care deţine 50% din segmentul clini­cilor pentru copii ale reţelei.

Dent Estet are şapte clinici, din care trei pentru copii şi una pentru adolescenţi, intenţionând să deschidă încă una, pentru adulţi, tot în Bucureşti. Investiţia în noua clinică, cu cinci scaune stomatologice, este estimată la 350.000 de euro.

În total, reţeaua are 30 de unit-uri (scaune stomatologice), consi­derate un număr mare şi după stan­dardele americane în do­meniu, în clinici fiind angajaţi 70 de medici.