Aniculăesei, Veritas: „Piaţa românească reprezintă o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea soluţiilor de arhivare a informaţiilor"

Autor: Oana Stupinean 10.03.2016

Piaţa de arhivare a datelor, estimată la 1,92 miliarde de dolari în 2014 la nivel global, are un potenţial ridicat de creştere în următorii ani, urmând să înregistreze creşteri anuale de aproximatuv 9,1% până în 2019, conform estimărilor companiei de cercetare de piaţă Gartner.

„Organizaţiile au nevoie din ce în ce mai mult să păstreze anumite informaţii şi să elimine altele. Tendinţa este vizibilă inclusiv în România, piaţa românească reprezintă o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea soluţiilor de arhivare a informaţiilor şi o cale de a creşte cota de piaţă în regiune”, a spus Vasile Aniculăesei, manager de teritoriu, Veritas.

Recent lansată, soluţia Enterprise Vault furnizată de Veritas oferă companiilor vizibilitate completă asupra informaţiilor de business, reduce costurile de backup şi stocare păstrând în acelaşi timp informaţiile importante, transformă procesul de identificare şi clasificare a datelor într-o operaţiune restrânsă, repetabilă şi sigură. În ansamblu, este o platformă de arhivare menită să întrunească cerinţele tot mai ample din mediul de business privind gestionarea volumelor de date ale unor departamente cum ar fi business, juridic şi informatic, sprijinind organizaţiile să descopere şi să gestioneze mai bine informaţiile nestructurate, precum şi să stocheze informaţii în mod inteligent.