KFC şi Pizza Hut caută câteva sute de casieri, ospătari şi bucătari

Autor: Corina Mirea 11.03.2016
Lanţurile de restaurante KFC şi Pizza Hut - care fac parte în Ro­mânia din acelaşi grup cu lanţurile de patiserii Cinnabon şi Paul - dar şi cu localul Hard Rock Cafe, au nevoie de încă 450 de oameni anul acesta pentru a sus-ţine dezvoltarea, potrivit informaţiilor transmise de companie.
 
Pe lista de recrutări stau poziţii de casieri, ospătari şi bucătari, joburi pentru care cele două lanţuri de restaurante speră să îi atra­gă pe tineri cu salarii mai mari cu 20%, traininguri, bonuri de masă, program flexibil sau bonusuri de performanţă şi de vechime.
 
„Ştim că este greu pentru ti­nerii fără experienţă să îşi gă­sească un loc de muncă. Începând cu luna februarie am crescut sa­la­riile angajaţilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele două reţele de restaurante sunt în con­tinuă dezvoltare, astfel că avem disponibile locuri de muncă în foarte multe oraşe din Româ­nia. În această perioadă căutăm peste 450 de colegi noi pentru re­stau­rantele KFC şi Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel naţional“, a spus Mark Hilton, franchise business consul­tant KFC şi Pizza Hut România. El nu a precizat care este în pre­zent salariul la care s-a raportat creş­terea aplicată de KFC şi Pizza Hut.