Şeful New Kopel: Acum în Bucureşti nu are sens să ai maşină, deoarece cu 10 lei poţi ajunge oriunde cu taxiul, metroul este rapid şi condiţiile din transportul în comun vor deveni mai bune

Autor: Bogdan Angheluta 21.03.2016
Hezi Shayb, CEO al companiei israeliene New Kopel Group, care deţine pe piaţa locală operaţiuni în sectorul auto, spune că businessul de închirieri auto va avea cea mai mare creştere de profit în acest an între diviziile pe care grupul le controlează în România.
 
Pe piaţa locală New Kopel Group deţine dealerul Opel Union Motors şi firma de rent-a-car şi leasing operaţional Sixt New Kopel, dar şi divizia de maşini second-hand Sixt New Kopel SH.
 
New Kopel Group a înregistrat anul trecut o creştere de 9% în cifra de afaceri pe activitatea de rent-a-car, de peste 20% pe leasing operaţional şi o creştere puternică pe activitatea de service. „În sectorul rent-a-car obiectivul este să menţinem creşterea de 9% înregistrată în 2015 şi în 2016, în condiţiile în care avem o flotă de 750 de maşini din toate segmentele“, a spus Hezi Shayb la evenimentul Meet the CEO organizat de revista Business Magazin.