Blue Air introduce trei curse noi pe rutele interne

Autor: Cristina Bellu 23.03.2016
Blue Air lansează începând cu 1 octombrie curse între Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.
 
Odată cu lansarea celor trei rute, Timişoara devine cel de-al şaptelea aeroport pe care operează compania. În total, Blue Air va deservi 73 de rute, dintre care cinci vor fi interne.
 
Blue Air şi-a inceput dezvoltarea pe plan intern în data de 25 octombrie 2015 cu deschiderea zborului  Bucureşti – Iaşi. La acesta se mai adaugă şi ruta Bucureşti – Cluj-Napoca, care se va inaugura pe 3 iunie 2016.
 
Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mănă în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului.
 
Blue Air operează zboruri de pe şase aeroporturi din ţară: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa, Sibiu şi Bacău. Compania a intrat anul trecut şi pe cursele interne cu zboruri pe ruta Bucureşti-Iaşi şi retur.
 
Brandul Blue Air a fost preluat în 2013 de Blue Air - Airline Management Solutions, controlată de Teodor Cristian Rada, de Marius Mihail Puiu, de Tudor-Zamfir Constan­tinescu şi de Luciana Păunescu. De atunci, compania a început să se dezvolte puternic, realizând în 2014 afaceri de 140 de milioane de euro.
 
Pentru anul trecut, reprezentanţii companiei estimau anterior un rulaj de 200 de milioane de euro.