​Valeriu Toma, CTP: Am început o campanie de achiziţie a terenurilor. Luăm în calcul construcţia a 10.000 mp de spaţii speculative la Cluj

Autor: Mădălina Dediu Panaete 24.03.2016

Valeriu Toma, head of property management CTP Invest, este de părere că în perioada următoare sectorul logistic se va dezvolta, primind acest sens semnale bune de la chiriaşi şi clienţii noi. 

"Suntem o companie olandeză, cu o prezentă masivă în Cehia, Slovacia, Ungaria şi România. Am ajuns în România la un stoc de 370.000 de mp de spaţii logistice şi industriale, ne-am concentrat foarte mult pe zona coridorul IV paneuropean. Incearcăm să avem acelaşi ritm de extindere , iar până în 2018 vrem 1 milioan de metri pătrati in România. În prezent, avem în dezvoltare 85.000 mp care se vor livra până la finalul anului. Pe viitor vom aveam un focus masiv şi pe centrul ţării", a spus el conferinţa ZF ZF Transport &Logistics 2016.
 
Noi dezvoltăm în zona Clujului 25.000 mp  cu livrare în perioada următoare. Luăm în calcul 10.000 mp speculativi până la finalul anului. Ne concentrăm pe alte oraşe. 
 
Ca să ajungem la 1 mil. de metri pătraţi de spaţii nu o mai putem face în zona Bucureştiului. Vom da curs solicitărilor clienţilor pentru Bucureşti, dar vrem să ne concentrăm şi pe alte zone. Am început o campanie de achiziîie a terenurilor.