Simona Halep s-a retras din proba de dublu la turneul de la Miami

Autor: Iulian Coşuleţu 26.03.2016

Perechea Halep/Hantuchova trebuia să joace sâmbătă seară contra echipei Carla Suarez Navarro/Sara Errani (Spania/Italia), după ora 21:30. Halep şi Hantuchova,vor fi înlocuite pe tabloul principal de dublu de către elveţiencele Belinda Bencic şi Stephanie Vogt.

Organizatorii turneului de la Miami au schimbat ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa în turul trei al întrecerii. Iniţial, Halep trebuia să joace contra Juliei Goerges astăzi, cu începere de la ora 17:00, pe terenul 2, însă partida a fost mutată la ora 20:00, ora României. Meciul se va juca pe terenul principal şi va fi a treia disputată după partidele dintre Kudla - Raonici şi Sock - Stakhovsky.

Simona Halep, numărul 5 WTA, a câştigat, vineri, meciul cu Daria Kasatkina, locul 36 mondial, scor 6-3, 7-5, în turul secund al turneului de la Miami, dar a recunoscut, la conferinţa de presă, că a făcut multe greşeli îm finalul jocului.

"Cred că m-am complicat pe final de meci. Am făcut câteva greşeli neforţate la rând şi m-am grăbit puţin. Se poate spune că am făcut totul azi: eu am câştigat, dar tot eu am pierdut puncte. Asta e situaţia", a declarat românca, la finalul meciului, potrivit site-ului WTA.