Acţionarii Dacia Plant au construit două centre de conferinţe şi un hotel pe o parte din fosta platformă Rulmentul din Braşov

Autor: Corina Mirea 28.03.2016

Producătorul de tincturi şi siropuri din plante Dacia Plant din Braşov, controlat de Călin Ianţa şi Radu Ionescu, şi-a extins businessul cu o divizie HoReCa după ce a construit două centre de conferinţe şi un hotel cu 55 de camere pe o parte din fosta platformă Rulmentul din Braşov. Acestea se întind pe o suprafaţă de 3.000 de mp din platforma braşoveană şi sunt deja funcţionale sub umbrela Lux Divina.

„Anul trecut ne-am concentrat pe finalizarea investiţiei în cele două centre de evenimente şi în hotel. Am ales să investim în acest segment de business deoarece am ajuns la concluzia că Braşovul duce lipsă de locaţii potrivite pentru evenimente de anvergură. Trăim într-un oraş aflat în plină dezvoltare şi se simte nevoia de locaţii construite la standarde înalte pentru astfel de evenimente“, a spus pentru ZF Cosmina Oprea, director general al Dacia Plant. Ea nu a dorit să precizeze valoarea investiţiei.