Office Depot mizează pe afaceri de 45 de milioane de lei. „Trendul uşor crescător se va păstra“

Autor: Laurentiu Cotu 30.03.2016

Compania americană Office De­pot Service Center, furnizor de servicii financiar-contabile, esti­mează pentru acest an o cifră de afaceri de 45,5 mil. lei (10,2 mil. euro), mai mult cu 2% faţă de anul trecut, pe fondul unei uşoare creşteri a pieţei ser­vi­ciilor exter­na­li­zate.

Centrul european de servicii financiare Office Depot a fost deschis la Cluj în august 2007, cu scopul de a oferi suport pen­tru operaţiunile fi­nan­ciare ale com­pa­niei la nivel paneuro­pean. La Cluj, compania des­făşoară în prin­cipal ope­raţiuni de suport fi­nanciar-contabil, la care se adaugă ac­tivităţi legate de gestiunea ba­zelor de date, suport vânzări, ma­na­ge­mentul unor pro­iecte şi al unor apli­caţii infor­matice la nivel euro­pean.

„Anticipăm că trendul uşor crescător pe piaţa serviciilor externalizate se va păstra şi în acest an. Anul 2016 va fi un an de stabilizare sau chiar de creştere a oper­aţiunilor, pe fondul îmbună­tăţirii proceselor gestionate“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii companiei Office Depot Service Center.