Craiovenii de la Casa Noastră au luat 52 de autovehicule Toyota în leasing operaţional

Ziarul Financiar 30.03.2016

Compania Casa Noastră, controlată de antreprenorul craiovean Ştefan Cherciu, care deţine brandul Qfort, şi-a extins flota auto cu 52 de autovehicule, livrate de ALD Automotive şi Toyota Craiova, a anunţat marţi ALD Automotive.

Autovehiculele sunt modele Toyota Avensis şi Corolla şi au fost furnizate la începutul lunii martie, fiind cea mai mare comandă de până acum din cadrul parteneriatului dintre ALD şi Toyota Craiova.

„Prin contractul de leasing operaţional, clienţii beneficiază de o rată fixă lunară în care sunt incluse o serie de servicii furnizate chiar de către service-ul Toyota. (…) În plus, produsul poate fi accesat cu avans 0%, clientul plătind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului, iar la finalul contractului nu mai trebuie să gestioneze vânzarea maşinii.“

Compania de leasing operaţional ALD Automotive, parte a grupului Société Générale, a administrat anul trecut o flotă de maşini cu 6% mai mare faţă de anul 2014, până la aproape 8.900 de vehicule, cea mai mare parte a acestora fiind în regim full service.