KFC şi Pizza Hut "merg" în centrul comercial Timişoara Shopping City

Ziarul Financiar 31.03.2016

“Deschiderea noului centru comercial din Timişoara a fost o ocazie bună pentru extinderea celor două reţele de restaurante. După cum am anunţat anterior, pregătim o serie de inaugurări anul acesta, atât pentru KFC, cât şi pentru Pizza Hut, Timişoara fiind al doilea oraş în care ne extindem în 2016”,a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC şi Pizza Hut.

Restaurantul KFC este situat în zona food-court a noului mall, la etajul unu, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 euro. Noua locaţie acoperă o suprafaţă de 162 mp şi oferă 50 de locuri de muncă. Cu această unitate, KFC ajunge la trei restaurante în Timişoara.

Noul restaurant Pizza Hut este al doilea din Timişoara şi reprezintă o investiţie de 420.000 euro. Unitatea are o suprafaţă de 265 mp, la care se adaugă o terasă exterioară de 140 mp. Odată cu această deschidere au fost create 30 noi locuri de muncă.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, reţeaua KFC în România ajunge la 59 de unităţi, iar reţeaua Pizza Hut atinge 19 restaurante în Bucureşti şi marile oraşe.