Automobile Bavaria mai pune pe hartă un centru BMW, la Târgu Mureş

Autor: Corina Mirea 31.03.2016

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 12 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în România,  Târgu Mureş.

Noua reprezentanţă BMW din Târgu Mureş, a 13-a din din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în localitatea Corunca. Aceasta are o suprafaţă de 900 de mp dedicaţi zonei de service auto, iar alţi 400 de mp au fost rezervaţi unui showroom pentru automobile rulate BMW şi MINI ale grupului Bavaria.

Service-ul BMW este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoză computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de tinichigerie, o cabină pentru vopsitorie, cu o spălătorie şi o staţie ITP.

“Inaugurarea unei noi locaţii BMW în Târgu Mureş, la scurt timp după lansarea primului service BMW din Bacău, ilustrează perfect intenţiile de extindere a reţelei de dealeri BMW – Automobile Bavaria Group anunţate la începutul acestui an”, a spus Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.