Hotelul Cişmigiu a atras un nou chiriaş. La etajul şase s-a deschis restaurantul Ici et Là, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi

Autor: Mirabela Tiron 01.04.2016

Hotelul Cişmigiu din Bucureşti, o clădire monument a ora­şului, a atras un nou chiriaş, restaurantul Ici et Là, care ocupă 400 de metri pătraţi, la etajul şase al hotelului. Restau­ran­tul este controlat de bucătarul francez Philippe Dupré. „Toate spaţiile libere au fost închiriate, în restaurantul fran­ţuzesc pot servi micul dejun oaspeţii hotelului“, a declarat Geor­geta Grecu, directorul general al hotelului, fără a preciza nivelul chiriei.

În clădire se mai află alţi trei chiriaşi - berăria Gambrinus, Insti­tutul Cervantes şi Humanitas, care aduc venituri de peste un milion de euro din plata chi­riei, potrivit estimărilor ZF. Banii din chirii însă nu intră în contul hotelului, ci în cel al com­paniei Hercesa Imobiliare, dez­vol­tatorul unităţii hoteliere.