Compania de logistică Pall-Ex intră în linie dreaptă cu al patrulea hub din România, la Cluj-Napoca

Autor: Mădălina Panaete 04.04.2016
Compania de logistică Pall-Ex a avut anul trecut volume mai mari cu 45%, prin­tre factorii care au contribuit la acest avans numărându-se atragerea de noi membri în reţea şi atingerea unui număr de 30 de de­po­zite în ţară.
 
„A fost un an dinamic atât pe planul dez­voltării, cât şi pe cel al investiţiilor în teh­no­logie“, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România.
 
Pall-Ex este un serviciu de curierat de marfă paletizată lansat pe piaţa locală la 1 de­cembrie 2011, prin intermediul Pall-Ex Ro­mânia, care deţine franciza pe plan local. Ser­viciul din Europa de Vest s-a extins în mai multe ţări precum Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia, Polonia şi România.
 
Modelul Pall-Ex permite formarea unei re­ţele de transportatori şi distribuitori locali, care oferă un serviciu de livrare în 24 de ore a mărfurilor paletizate pe întreg teritoriul ţării. Practic, transporturile de mărfuri sunt reali­zate prin intermediul companiilor de transport.
 
În prezent, Pall-Ex România are 30 de mem­bri, iar pentru anul acesta reprezen­tanţii companiei mai vor să atragă încă cinci companii de transport în reţea.