ProMotor: "Regele Imobiliarelor" din România a ajuns de la Rolls-Royce Phantom decapotabil la Audi vechi cu stopul spart

Autor: ProMotor 05.04.2016

Marius Locic, supranumit şi "Regele imobiliarelor" a fost în 2009 primul român care a avut unRolls Royce Phantom decapotabil.

Alături de bolidul de lux, mai deţinea un Maybach. Apoi a urmat declinul, încheiat cu o condamnare de 4 ani la închisoare, într-un dosar de corupţie în care au mai fost implicaţi Costel Căşuneanu şi senatorul Cătălin Voicu. În închisoare s-a remarcat prin rolul de maseur al patronului clubului Steaua, Gigi Becali. După ce a ieşit, lucrurile nu au mai fost roz pentru Locic, care a fost surprins curând alături de o nouă maşină: un Audi A8 generaţie veche, al cărei preţ nu depăşeşte câteva mii de euro.

Actuala maşină a lui Locic a fost produsă între 1994 şi 2002, înainte să fie înlocuită de o nouă generaţie, fiind prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 1994. La vremea ei, era o maşină care aducea noutăţi precum cadrul de aluminiu Audi Space Frame.

Vedeţi articolul integral pe www.promotor.ro