Electroglobal Cluj extinde cu 20% capacitatea fabricii de echipamente electrice din Cluj

Autor: Laurentiu Cotu 07.04.2016
Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electro­global Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Ioan Ciorba şi Maksay Csaba, are în plan pentru acest an extinderea cu 20% a capacităţii de producţie, dar şi creşterea numărului de angajaţi în departamentele de vânzări, tehnic şi producţie.
 
Electroglobal furnizează apa­ra­taj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate progra­mabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii. Compania colaborează cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, pre­cum integratorii de sistem şi instalatori.
 
„Estimăm extinderea cu aproxi­mativ 20% a capacităţii de pro­ducţie, ţinând cont de proiec­tele în derulare care se vor finaliza în acest an. Intenţionăm să mărim echipa de angajaţi şi căutăm atât specialişti cu experienţă în do­meniu, cât şi proaspăt absolvenţi de studii superioare“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.