Şeful HAVI Logistics: Am resimţit intens creşterea consumului la nivel naţional. Cel mai mare client al grupului este lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s

Autor: Mădălina Panaete 07.04.2016
Cel mai mare client al grupului este lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s.
 
HAVI Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistică şi transport de pe plan local, şi-a crescut businessul cu 8% anul trecut, ajungând la peste 138 milioane de euro. Astfel, compania a reuşit în criză să-şi tripleze cifra de afaceri într-o perioadă în care multe dintre firmele din domeniu au fost pe o pantă descendentă.
 
„În 2015 am resimţit intens creşterea consumului la nivel na­ţional, ceea ce pentru noi a generat o majorare  semnificativă a volumelor. În­treaga echipă s-a con­centrat pe gestionarea acestei creşteri“, a spus Mihnea-Radu Ioan, directorul general al com­paniei cu circa 250 de angajaţi. El afirmă că echipa pe care o conduce a acordat o atenţie deosebită pro­iec­telor de opti­mizare care să per­mită com­pa­niei o ad­minis­trare cât mai efi­cientă a resur­selor. Un rol im­portant în dez­voltarea bu­sines­sului HAVI anul trecut este reducerea TVA la ali­mente de la 24% la 9% înce­pând cu iunie 2015.