Pall-Ex se extinde cu al patrulea hub, în Cluj-Napoca

Ziarul Financiar 10.04.2016

„Proiectul deschiderii hub-ului din Cluj este în plină dezvoltare, într-un stadiu destul de avansat. Intenţionăm să consolidăm poziţia acestor hub-uri până la final de an 2016“, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România.

Modelul Pall-Ex permite formarea unei reţele de transportatori şi distribuitori locali, care oferă un serviciu de livrare în 24 de ore a mărfurilor paletizate pe întreg teritoriul ţării. Practic, transporturile de mărfuri sunt realizate prin intermediul companiilor de transport.

În prezent, compania are 30 de membri, iar pentru anul acesta reprezentanţii aceştia intenţionează să atragă încă cinci companii de transport în reţea.

„Feedback-ul din partea companiilor legat de aderarea la reţea este unul pozitiv, având în vedere că primim solicitări pentru a deveni membri din partea unor companii de transport sau distribuţie FMCG“.

Anul trecut, compania a avut o creştere de 39% a cifrei de afaceri, până la circa 13 milioane de lei (3 mil. euro) şi o majorare a profitului net cu 12%, până la peste 800.000 de lei, conform datelor furnizate de companie.

Printre clienţii Pall-Ex din România se numără companii precum Scandia, Farmec, Pambac, Fuchs, Zeelandia, Prodvinalco sau Dedeman.