ProMotor: SUV-uri la preţuri accesibile care pot fi cumpărate în România. Galerie FOTO

Ziarul Financiar 11.04.2016

De ceva vreme o parte considerabilă dintre şoferi au început să-şi îndrepte atenţia din ce în ce mai mult către SUV-uri. Maşini mari, care ar trebuie să se descurce decent în off-road şi care dau impresia de siguranţă la volan.

SUV-urile sunt din ce în ce mai prezente pe străzile din România şi nu numai. E şi normal, până la urmă, fiindcă dau un sentiment puternic de siguranţă la volan şi, cel puţin teoretic, tracţiunea integrală ar trebui să le ajute să meargă mai departe atunci când drumul se termină. 

Să recunoaştem, SUV-urile premium sunt printre cele mai râvnite maşini de către mulţi dintre clienţi. Însă foarte puţini îşi permit să dea peste 50-60.000 de euro pe asemenea maşini. Aşa încât am încercat să facem o listă cu cele mai accesibile SUV-uri disponibile în România. 

1. Suzuki Vitara -  de la 13.650 de Euro

Suzuki Vitara este destinat celor care vor să combine mai multe lucruri într-unul singur: dimensiuni compacte, poziţie înaltă la volan, spaţiu suficient pentru o familie şi bagajele ei, tracţiune integrală şi capacitatea de a se descurca cu bine pe drumurile desfundate din România. Iar, uneori, chiar şi în afara lor. Toate astea la un preţ care nu te ustură prea mult la buzunar. În clipul de mai jos puteţi vedea un test de viteză la care a fost supus acest SUV.

Vedeţi galeria foto integrală pe www.promotor.ro