Start-up-ul Mobilender, pariul lui Antonio Eram din Mexic, evaluat la peste 10 milioane de dolari. "Am mai ridicat un milion de dolari"

Autor: Ioana Nita 14.04.2016
Mobilender, start-up-ul lansat în Mexic de antreprenorul român Antonio Eram, care oferă microcredite prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone-uri, a ajuns în prezent la o evaluare de peste 10 milioane de dolari după ce a mai primit o finanţare de un milion de dolari luna trecută.
 
„Am mai ridicat încă un milion de dolari în Mexic (pentru start-up-ul Mobilender – n. red.). Este o companie înfiinţată în urmă cu an care a ajuns în prezent la o evaluare de peste 10 mili­oa­ne de dolari. Sperăm ca până la sfâr­şi­tul anului să dăm între 2.000 şi 3.000 de credite pe lună. Pentru acest volum îţi trebuie însă circa un milion de dolari pe lună“, a declarat Antonio Eram, CEO şi fondator al Netopia, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi mobile şi online de pe plan local. El a adăugat că mai este nevoie de o investiţie de circa 2-3 mil. dolari pentru a putea susţine acest volum de creditare.