Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu restricţii, după ce drumul s-a surpat

Ziarul Financiar 20.04.2016

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, DJ 106 Tilişca – Rod, care merge spre şoseaua Transalpina, s-a surpat pe o suprafaţă de doi metri pătraţi, fiind afectată o porţiune din zidul de susţinere a părţii carosabile.

"În cursul zilei de miercuri, pe DJ 106 E, Tilişca - Rod, s-a surpat o porţiune din zidul de susţinere a părţii carosabile, pe o suprafaţă de aproximativ doi metri pătraţi. Incidentul nu constituie un pericol major pentru siguranţa traficului rutier. Cu toate acestea, preventiv, au fost aplicate măsuri în trafic”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter.

Aceasta a afirmat că poliţiştii rutieri au impus îngustarea benzii de circulaţie pe sensul Tilişca – Rod, limitarea vitezei de circulaţie a autovehiculelor la 20 km/h şi semnalizarea zonei cu panouri şi indicatoare specifice de informare.

Din primele informaţii a reieşit că surparea drumului judeţean s-a produs din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, Sibiul aflându-se miercuri sub atenţionare de cod galben de ploi şi vânt.