Fondul de investiţii Broadhurst, condus de la Bucureşti de Andrei Siminel, cere vânzarea magazinului Cocor

Autor: Roxana Pricop 21.04.2016

Fondul de investiţii Broadhurst, condus de la Bucureşti de Andrei Siminel, cu participaţie de 13% din capitalul Cocor, a cerut vânzarea magazinului Cocor amplasat în centrul Capitalei convocând acţionarii companiei în adunarea generală extraordinară pe 23 mai pentru a aproba această tranzacţie.

Principalii acţionari ai Cocor sunt Liviu Ursan cu 14,8% din capital, Daniel Stoica (14,65%), fondul de investiţii Broadhurst Investments (13,32%), SIF Transilvania (10,24%) şi SIF Muntenia (10%).

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti, îngheţate în timp, departe de zgomotul şi agitaţia marilor oraşe. Galerie FOTO spectaculoasă

Cel mai colorat maraton: cum arată Color Run de la înălţime. Galerio FOTO. VIDEO

Trebuie să încerci! Oaza din subteran: Cafenea, cinema 3D, restaurant la 120 de m adâncime. Galerie FOTO

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

Cocor SA Bucureşti a raportat pentru 2015 un profit de un milion de lei, cu 16,5% mai mare decât rezultatul de pe anul 2014. Veniturile companiei au fost de circa 13 milioane de lei în 2015, în scădere cu 1,2% faţă de veniturile pe care le-a a avut în anul precedent.

Magazinul Cocor a fost modernizat în urma unei investiţii de 25 mil. euro derulată în perioada 2008-2010, dar după redeschidere rezultatele au fost departe de aşteptări, iar compania a avut dificultăţi la rambursarea creditelor de investiţii.

Acţiunile Cocor s-au tranzacţionat cel mai recent la o cotaţie de 64 lei/unitate pe sistemul alternativ al bursei de la Bucureşti. La această cotaţie, capitalizarea bursieră a companiei este de 19,3 milioane de lei.