Un proiect rezidenţial de 50 de locuinţe va fi demarat în zona Pieţei 1 Mai

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.04.2016

Proprietarii Vitan Center achiziţionează un teren de aproximativ 1.000 de metri pătraţi în zona Pieţei 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu, cu scopul de a dezvolta un proiect rezidenţial. Investitorii mizează pe cererea în continuă creştere pentru apartamentele noi în zonă şi oferta limitată pe acest segment, spun reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate, care intermediază tranzacţia de vânzare.

Amplasarea oferă acces la numeroase facilităţi de retail şi mijloace de transport în comun, alături de proximitatea faţă de Piaţa 1 Mai, zona Piaţa Victoriei şi Parcul Kiseleff.

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti, îngheţate în timp, departe de zgomotul şi agitaţia marilor oraşe. Galerie FOTO spectaculoasă

Cel mai colorat maraton: cum arată Color Run de la înălţime. Galerio FOTO. VIDEO

Trebuie să încerci! Oaza din subteran: Cafenea, cinema 3D, restaurant la 120 de m adâncime. Galerie FOTO

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

Proiectul va fi demarat în perioada imediat următoare şi va fi finalizat în cursul anului 2017, urmând să cuprindă în total aproximativ 50 de locuinţe.

“Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public, iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcţii rezidenţiale, cât şi, în consecinţă, oferta de apartamente noi, este relativ limitată. Deşi, în ultima perioadă, au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureştiului, nu toate au corelat specificul construcţiei cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viaţă şi bugetul. De aceea, în acest moment, în centru există proiecte foarte bine absorbite de piaţă şi proiecte care în continuare nu reuşesc să atragă cumpărători”, spune Mihai Dumitrescu, managing partner în cadrul Crosspoint Real Estate.

Vitan Center îi are ca acţionari pe Vasile şi Cristian Gagiu. În 2015, Vitan Center, înregistrată cu numele SC Piaţa Vitan SRL, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei, cu un profit de 4 milioane de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finan]e.