Şeful JYSK: Vedem potenţial pentru 15 magazine în Bucureşti şi în cartierele limitrofe

Autor: Corina Mirea 25.04.2016

Danezii au intrat pe piaţa locală în 2007 printr-un francizat din Oradea, iar acum au ajuns la 32 de magazine în ţară, toate fiind unităţi proprii.

Alexandru Bratu, country manager pentru România şi Bulgaria al retailerului de mobilă şi accesorii JYSK, spune că reţeaua daneză ţinteşte un număr de 15 magazine doar în Bucureşti şi în cartierele limitrofe până în 2020. În Capitală, JYSK deţine în prezent cinci unităţi, iar un nou magazin ar trebui să apară pe harta bucureşteană în vara acestui an, în zona Mihai Bravu.

„Am vrea să ajungem în următorii cinci ani la 15 unităţi în Bucureşti, există potenţial. Vorbim aici şi despre zonele limitrofe cum ar fi Corbeanca sau Bragadiru, care sunt, practic, extensii ale Capitalei, unde locuiesc tot bucureşteni. În iunie-iulie urmează să deschidem un nou magazin în Bucureşti, în zona Mihai Bravu, lângă hipermarketul Kaufland, avem deja contractul semnat cu proprietarul“, a spus pentru ZF Alexandru Bratu, cel care conduce businessul din România al danezilor de la JYSK de mai bine de şase ani. JYSK deţine în prezent o unitate într-o „extensie“ a Capitalei, respectiv Chitila.