Sinterom Cluj ţinteşte dublarea cifrei de afaceri şi a numărului de angajaţi

Autor: Cristina Bellu 26.04.2016

Compania din Cluj a încheiat un contract în valoare de cinci milioane de euro cu unul dintre partenerii Grupului Renault-Nissan şi se află în stadii avansate de negociere cu alte nume importante din industria automotive.

Noua strategie de management vizează accelerarea omologării de noi produse, spun reprezentanţii companiei.

“Contractul cu o companie parteneră a Renault-Nissan a fost încheiat pe o perioadă de cinci ani. Sinterom urmează să introducă în producţie şi alte componente auto pentru partenerii existenţi cum ar fi Bosch, Gnutti Carlo sau Pierburg precum şi pentru clienţii noi, INA Schaeffler, Hitachi sau Danffos”, a declarat directorul general al Sinterom, Dan Cataranciuc.

Acesta menţioneză că succesul de business al Sinterom se bazează pe reorganizarea internă care pune accent pe livrarea la termen a produselor contractate, pe calitatea solicitată de clienţi, şi stabilirea unui preţ competitiv în piaţă.

“Pentru angajaţi, încheierea de noi contracte va însemna menţinerea locurilor de muncă şi, în viitor, salarii mai bune. În plus, sunt create premisele pentru atragerea unor specialişti tineri, valoroşi, pentru a efectua astfel transferul de know-how între generaţii”, a mai spus Dan Cataranciuc.