Oil Terminal a încheiat contracte de 31,8 mil. lei cu OMV Petrom şi Mol

Autor: Ştefan Deleanu 29.04.2016

Operatorul portuar Oil Terminal (OIL) a finalizat două contracte cu OMV Petrom şi cu MOL România Petroleum Products în valoare totală de 31,8 milioane de lei, potrivit rapor­tărilor completate emise de companie pe bursă.

Aceste contracte au fost făcute publice de companie în şedinţa de ieri, 28 aprilie. Compania a precizat că la momentul încheierii contractelor acestea aveau o valoare estimată sub 10% din cifra de afaceri, com­pania constatând ulterior de­păşirea acestui prag. Cifra de afaceri din exerciţiul financiar din 2015 a fost de 140,71 milioane de lei, iar pro­fitul net a fost de 5,91 milioane de lei.

Contractul cu OMV Petrom are o valoare realizată de 20,9 milioane de lei şi are ca obiect prestarea de servicii şi expediţie pentru export de produse petroliere, chimice şi petrochimice de către Oil Ter­minal. Pentru MOL România Petro­leum Products, Oil Terminal s-a ocupat de ex­pediţie pentru import şi export de produse petroliere, iar contractul are o valoare realizată de 10,9 milioane de lei.