Copos reorganizează echipa de management din hoteluri. A adus un şef turc la Hilton, la scurt timp după ce a numit la conducerea grupului ANA Hotels o belgiancă

Autor: Mirabela Tiron 29.04.2016
Omul de afaceri George Copos reorganizează echipa de management din hoteluri, sector pe care urmează să se concentreze mai mult pe viitor, alături de cel din panificaţie (lanţul ANA Pan), după vânzarea fabricii de motoare electrice ANA Imep către japonezii de la Nidec.
 
Recent, la conducerea hotelului de cinci stele Athénée Palace Hilton din Capitală a fost numit ca director general turcul Aykut Korkmaz, un manager cu experienţă în cadrul lanţului hotelier Hilton, care a ocupat diferite funcţii în unităţi din Turcia şi Egipt. El este absolvent al Facultăţii de Administrare a Afacerilor şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii din Ankara şi s-a alăturat lanţului la scurt timp de la absolvire. El îl înlocuieşte pe Jan Thomsen, numit în 2013 la conducerea hotelului.
 
„Este o provocare să lucrez într-un hotel de pe o piaţă a turismului de business şi leisure în continuă dezvoltare“, a declarat Aykut Korkmaz.