IPhone 7 ar putea fi livrat fără SmartConnector

Ziarul Financiar 09.05.2016

În timp ce unele spun că noul iPhone 7 cu display mare va fi reorientat către gama de dispozitive Pro, renunţând la denumirea „Plus”, altele sugerează că diferenţele faţă de generaţia actuală de smartphone-uri Apple nu vor fi atât de mari. Cel mai recent zvon sugerează că noul iPhone 7 va fi livrat fără un port SmartConnector.

Unele dintre primele imagini cu carcasa lui iPhone 7 Plus/Pro dezvăluia că în partea de jos a dispozitivului ar putea fi găsit un SmartConnector, care să ofere posibilitatea de a ataşa accesorii inteligente.

De asemenea, aceasta ar putea fi o metodă alternativă de încărcare a bateriei, mai ales având în vedere că zvonurile sugerează că noul smartphone Apple se va livra fără jack audio, căştile fiind conectate prin mufa Lightning, notează Go4it.

Conform Mac Otakara, o publicaţie japoneză cu renume pentru leak-uri legate de Apple, compania americană a decis să renunţe la planul de a integra un SmartConnector pe următoarea generaţie de iPhone.

Acest lucru sugerează că iPhone 7 va primi doar o variantă Plus obişnuită, similară cu cele din generaţia 6/6S, fără un design complet schimbat şi fără funcţii „Pro”, asemeni celor două tablete iPad lansate în ultimele luni.

În continuare, există zvonuri despre integrarea unui sistem dual-camera pe modelul mai mare al telefonului, despre adăugarea de difuzoare stereo şi despre limitarea dungilor de plastic de pe spatele telefonului.

Vom afla mai multe informaţii desrpre iPhone 7 în lunile care urmează, telefonul fiind programat pentru lansare în luna septembrie.